opc_loader

Wensenlijst

Carnaubawas

INCI benaming: Copernica cerifera

gebruik: Cosmetica producten, uitwendig

Carnabauwas is afkomstig van de bladeren van de carnabau palm. Men gaat de bladeren drogen en de was gaat men slaan.

Het is een harde was en zijn smelttemperatuur is 84°C.

3,70
Gewicht
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1000  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Carnaubawas heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items