opc_loader

Wensenlijst

Cetylalcohol

INCI Benaming: Cetyl alcohol

Gebruik: uitwendig in crèmes, lotions, zalven,...

Cetyl alcohol wordt verkregen uit kokos-, palm- of maïsolie. Deze emulgator dient gecombineerd te worden met een andere emulgator. Hij zorgt er voor dat het product niet gaat shiften wanneer het gemengd wordt. 

De dosering: 1-2% 

1,70
Gewicht
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  10  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Cetylalcohol heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items