opc_loader

Wensenlijst

Bio Atlas ceder E.O.

INCI benaming : CEDRUS ATLANTICA. Kwaliteit : afkomstig van Biologische Landbouw

Inhoud: 10ml

Familie : Pinaceae Herkomst : Marokko Gebruikte delen : hout Verkregen door : traditionele waterdampdistillatie Voornaamste bestanddelen : beta- en alfa- en gamma-himachaleen, alfa- en beta-atlantone.

Samentrekkend op en regenererend voor de huid. Draagt bij tot gezonde huid en haren. Ondersteunt de circulatie, helpt sinaasappelhuid aan te pakken. Helpt de luchtwegen vrij te maken en vrijer te ademen. Sterke zuiverende werking op de atmosfeer – verdrijft muggen en mijten.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

4,85
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Atlas ceder E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items