opc_loader

Wensenlijst

Bio Bergamot E.O.

INCI benaming :  CITRUS AURANTIUM VAR. BERGAMIA - BERGAMOT. Kwaliteit : afkomstig van Biologische Landbouw

Inhoud: 10ml

Familie: Rutaceae. Herkomst: Italië. Gebruikte delen: verse schil. Verkregen door: mechanische koude persing. Voornaamste bestanddelen: limoneen, linalylacetraat, linalol.

De bergamot is een grote boom met vruchten die lijken op kleine sinaasappeltjes. Hij werd ontdekt door Christoffel Columbus en werd in Italië geintroduceerd, die tegenwoordig de grootste producent is. Deze olie wordt vaak gebruikt in de parfumerie en als aroma voor thee.

Opgelet: deze olie is fotosensibiliserend dus niet gebruiken wanneer men in de zon gaat of onder de zonnebank

Werkt rustgevend en ontspannend en draagt bij tot een gezonde en recupererende slaap – bevordert een positieve instelling. Verfrist en zuivert de atmosfeer. Zuivert en regenereert de huid. Stimuleert de spijsvertering, vooral bij een gevoel van spanning of bij trage vertering Wat neutrale plantaardige olie in de handpalm 

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

8,50
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio Bergamot E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items