opc_loader

Wensenlijst

Bio Cajeput E.O.

INCI benaming: Melaleuca cajeputil*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Familie: Myrtaceae. Herkomst: Vietnam. Gebruikte delen: bladeren. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: limoneen, alfaterpineol, betacaryofylleen.

De cajeput is een aromatische boom, met een gemakkelijke afpellende schors. Hij groeit op exotische eilanden. De essentiële olie stapelt zich op in oliekliertjes in de bladeren.

Opgelet: deze olie kan de huid irriteren.

Deze etherische olie heeft een ondersteunende werking bij luchtwegeninfecties, zij werkt dan ook antimicrobieel, slijm losmakend. Tevens heeft zij ook een beschermende en huidherstellende werking

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

4,10
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Cajeput E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items