opc_loader

Wensenlijst

Bio Cipres E.O.

INCI benaming :  CUPRESSUS SEMPERVIRENS. Kwaliteit : afkomstig van Biologische Landbouw

Inhoud: 10ml

Kwaliteit : afkomstig van Biologische Landbouw Familie : Cupressaceae Herkomst : Frankrijk / Marokko / Spanje Gebruikte delen : bebladerde takken Verkregen door : traditionele waterdampdistillatie Voornaamste bestanddelen : alfapineen, delta 3 careen, cedrol 

De Cipres is een slanke piramidale boom die uitzonderlijk oud kan worden. Hij komt tegenwoordig veelvuldig voor in het Middellands Zeegebied en staat in 

Van oudsher gekend om de circulatie in de benen te ondersteunen en op die manier bij te dragen tot mooie, lichte en energieke benen. Helpt vrijer te ademen en verzacht de prikkel in de luchtwegen. Verhoogt de energie bij fysieke en geestelijke vermoeidheid, Ontspant bij prikkelbaarheid. Draagt bij tot het urinaire comfort van de rijpere man.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

8,45
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Cipres E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items