opc_loader

Wensenlijst

Bio Eucalyptus citroen E.O.

INCI benaming: Eucalyptus Citriodora*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10ml

Familie: Myrtaceae. Herkomst: Madagascar/Brazilië. Gebruikte delen: bladeren. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: citronnellal, citronnellol.

De citroeneucalyptus is een groenblijvende boom van 25 tot 50m met een gladde, grijs gevlekte schors. Zoals zijn naam beschrijft verspreidt hij een opmerkelijk citroenaroma. 

Deze olie heeft een ondersteunende ontstekingswerende eigenschap bij gewrichtsproblemen, antireumatisch en pijnstillende werking. Bij toepassingen op de huid is hij ontstekingswerend en schimmelwerend. Hij heeft ook een muggenafwerende werking.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies voor een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

4,45
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Eucalyptus citroen E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items