opc_loader

Wensenlijst

Bio Eucalyptus radiata E.O. - 30 ml

Eucalyptus Radiata*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 30 ml

Familie: Myrtaceae. Herkomst: Australië. Gebruikte delen: bladeren. Verkregen door: traditionele waterdampdestillatie. Voornaamste bestanddelen: 1,8 cineol, alfaterpineol.

De eucalyptus radiata is een grote boom, die inheems is in Australië. Net zoals de meeste leden van deze familie, draagt deze boom karakteristieke, lange en slanke bladeren. Bij de eucalyptus radiata verspreiden de bladeren een pepermuntgeur wanneer ze gekneusd worden.

Deze olie heeft een ondersteunende werking bij acute en chronische bronchitis, verkoudheden, verstopte neus, grieperige toestanden,...kortom het is een antimicrobiële olie die een ontstekingswerende, hoestremmende eigenschap bezit.  Tevens biedt hij ondersteuning bij mentale vermoeidheid, zwakte, uitputting,... hij leent zich ook goed bij onaangename geurginder

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies voor een arts!

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

16,95 16,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio Eucalyptus radiata E.O. - 30 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items