opc_loader

Wensenlijst

Bio Gember E.O.

INCI benaming :  CZingiber Officinale**. (*) Kwaliteit : afkomstig van Biologische Landbouw

Inhoud: 10ml

Familie: Zingiberaceae. Herkomst: Madagascar/Sri Lanka. Gebruikte delen: wortelstok. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: zingibereen, bètasesquifellandreen.

Gember is een eenjarige geteelde plant, die groeit met verschillende rietachtige stengels. Deze wortelstok bekleedt een prominente plaats in de Indische en Aziatische keuken. 

Algemeen stimulans, dat ook de seksuele vitaliteit bevordert. Stimuleert de spijsvertering, bevordert de stoelgang – Scherpt de eetlust aan In geval van reisziekte of misselijkheid.Uitstekende smaakgever voor gerechten en desserts. Helpt de lokale doorstroming te bevorderen – werkt verwarmend Maximaal 8 druppels in het bad , vooraf verdun. Draagt bij tot soepele bewegingen in geval van vermoeide spieren en gewrichten.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

13,30
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Gember E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items