opc_loader

Wensenlijst

Bio Grove den E.O.

INCI benaming: Pinus Sylvestris*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Pinaceae. Herkomst: Frankrijk/Bulgarije. Gebruikte delen: naalden. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: alfapineen, bètapineen, limoneen.

De grove den is een grote naaldboom met typische naaldvormige bladeren en een bruinrode, gekloofde en schilferende schors. Omdat hij doorgaans 150 à 300 jaar, maar soms wel 600 jaar wordt staat deze den symbool voor lang leven. De kleurloze essentiële olie is zeer aromatisch.

Grove den geeft een ondersteunende werking mentale en fysieke vermoeidheid, uitputting, herstel na ziekte, afmatting door stress, zenuwachtigheid, depressie, concentratieproblemen. Daarnaast heeft hij een ondersteunende werking bij artritis, reuma, spier en gewrichtspijnen, jicht .. Deze etherische olie heeft een sterke bacteriedodende werking, die ondersteuning geeft bij hoest, vastzittend slijm, urineweg infectie....

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies voor een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

7,25
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Grove den E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items