opc_loader

Wensenlijst

Bio Hyssop E.O.

INCI benaming: Hyssopus officinalis var. officinalis*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Lamiaceae. Herkomst: Frankrijk. Gebruikte delen: bloeiende toppen. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: trans-linalol oxide.

Hyssop is een halfwintergroen, overblijvende en aromatisch halfstruikje men treft hem voornamelijk op droge en kalkhoudende hellingen rond de Middellandse Zee aan.

Bij verstuiving en in bad werkt deze olie slijmoplossend, ontsmettend, antibacterieel, antiviraal op de luchtwegen om vrijer te kunnen ademen. Bij verstuiving werkt zij stimulerend en aansterkend in geval van vermoeidheid en concentratieproblemen.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies voor een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

18,55
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Hyssop E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items