opc_loader

Wensenlijst

Bio Kindermix E.O.

Kwaliteit : afkomstig van Biologische Landbouw Samenstelling : essentiële oliën van mandarijn* (Citrus reticulata), oranjeschil* (Citrus sinensis) en citroenmirt* (Backhousia citriodora) (*) Biologische essentiële oliën Voornaamste bestanddelen : limoneen, geranial, neral, gammaterpineen 

Door verstuiving maakt de omgevingslucht kiemvrij en helpt nare geuren te verdrijven. Ontspannend en rustgevend, in het bijzonder geschikt voor kinderen. In een massage olie vb jojoba olie is deze etherische olie geschikt om te masseren. Kan ook in bad gebruikt worden mits aangelengd met een emulgator. 

Opgelet: - nooit oraal gebruik!! Deze olie is fototsensibiliserend! Dus nooit het kind inwrijven voor het kind in de zon gaat!

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

7,75
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio Kindermix E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items