opc_loader

Wensenlijst

Bio Kruidnagel E.O.

INCI benaming: Eugenia caryophyllata**. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Familie: Myrtaceae. Herkomst: Madagascar. Gebruikte delen: bloemknoppen. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: eugenol, eugenylacetaat.

Inhoud: 10 ml

De kruidnagelboom is een kleine groenblijvende boom met een gladde, geelbruine schors. Zijn kleine roze, ongeopende bloemen leveren na drogen in de zon kruidnagelen op.

Breed weerstandsverhogend, helpt vreemde indringers afweren in de mond, de keel en rond de tanden. Verhoogt de natuurlijke weerstand van het organisme. Algemeen stimulans : verhoogt de energie en de levenskracht bij vermoeidheid en lusteloosheid.In de keuken, als smaakgever voor soepen, stoofpotjes en marinades 1 druppel, 

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

7,00
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Kruidnagel E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items