opc_loader

Wensenlijst

Bio Mandarijn E.O.

INCI benaming :  CITRUS RETICULATA. Kwaliteit : afkomstig van Biologische Landbouw

Inhoud: 10ml

 Familie : Rutaceae Herkomst : Italië / USA Gebruikte delen : verse schil Verkregen door : mechanische koude persing Voornaamste bestanddelen : limoneen, gammaterpineen 

De mandarijnboom wordt vooral gekweekt rond de Middellandse zee en in de VS. Zijn vrucht kan vergeleken worden met een kleine, afgeplatte sinaasappel. De geur van deze essentiële olie is zoetig en ontspannend.

Ontspannend en rustgevend, draagt bij tot een herstellende slaap; ideaal bij rusteloosheid. n de keuken : als smaakgever voor desserts en kruidenthee.Stimuleert de spijsvertering en de darmwerking.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

7,55
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Mandarijn E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items