opc_loader

Wensenlijst

Bio Niaouli E.O.

INCI benaming: Melaleuca quinquenervia ct cineol**) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Myrtaceae. Herkomst: Madagascar. Gebruikte delen: bladeren. Verkregen door: traditionele watderdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: 1,8 cineol, alfapineen.

De niaouli is een kleine boom, die tegenwoordig ook veel in Madagascar en Australië voorkomt. De bladeren zijn leerachtig en draagt mooie witte tot crèmekleurige bloemen. Net zoals andere soorten in Melaleuca-familie, vertoont de essentiële olie van de niaouli opmerkelijke antiseptische eigenschappen.

Deze etherische olie heeft een antibacteriële, antivirale en schimmelremmende eigenschap. Ze gaat de longen ontsmetten, ze gaat slijm losmaken dat vastzit, ze is koortsremmend, ontstekingsstimulerend en immuunstimulerend. In een crème of massage olie werkt zij huidherstellend, beschermend, jeukstillend, antibacterieel, en schimmelremmend.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies voor een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

5,65
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Niaouli E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items