opc_loader

Wensenlijst

Bio Oregano E.O.

INCI benaming: Origanum compactum*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Lamiaceae. Herkomst: Marokko. Gebruikte delen: bladeren. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: carvacrol, thymol.

Inheems in Noord-Afrika, is de oregano een overblijvende plant met rood aanlopende en met lange haren bedekte stengels, die bij voorkeur groeit op een droog en zonnig terrein.

Opgelet: Nooit puur op de huid aanbrengen en niet geschikt voor bad! Ook bij oraal gebruik deze olie sterk verdunnen!

Deze etherische olie heeft een brede antimicrobiële werking. Deze ontsmet en remt infectie in de mond, luchtwegen, darmen, urinewegen. Ze is immuunstimulerend, zweetdrijvend en koortsremmend.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

8,65
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio Oregano E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items