opc_loader

Wensenlijst

Bio Pompelmoes E.O.

INCI benaming: Citrus X Paradisii*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Rutaceae. Herkomst: Italië/Argentinië/Zuid-Afrika/Israël. Gebruikte delen: verse schil. Verkregen door: eerste koude persing. Voornaamste bestanddelen: limoneen.

Deze olie is een prachtige olie om de lucht in een kamer te reinigen.

Daarnaast biedt ze een ondersteunende werking bij een trage spijsvertering, indegestie, eetlustgebrek, leverzwelling.

Aan de huid heeft ze een ondersteunende werking bij cellulitis, acné, atleetvoeten,...

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies voor een arts!

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

5,50
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Pompelmoes E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items