opc_loader

Wensenlijst

Bio Rode thijm E.O.

INCI benaming: THYMUS ZYGIS CT THYMOL - TIJM CT THYMOL (RODE TIJM) (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Lamiaceae. Herkomst: Spanje. Gebruikte delen: bovengronds bloeiend kruid. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: thymol, paracymeen.

Rode Tijm is een levendige en sterk vertakte plant die langwerpige, grijsgroene, en kruisgewijs staande blaadjes draagt en bloeit met wit-roze tot purperen bloemetjes. Hij wordt veelvuldig gebruikt in de keuken. De amberkleurige olie heeft een pikante, kruidige en licht bloemige geur.

Hij is een breed antimicrobieel: ontsmet darmen, longen, urinewegen en immuunstimulerend. Hij werkt ook versterkend op het zenuwstelsel, stimuleert de bijnieren. Tevens is hij pijnstillend op de gewrichten.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

9,75
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Rode thijm E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items