opc_loader

Wensenlijst

Bio Scharlei E.O.

INCI Benaming: alvia sclarea*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Familie: Lamiaceae. Herkomst: Frankrijk/Oekraïne. Gebruikte delen: bloeiende toppen. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: linalylacetaat, linalol.

Inhoud: 10 ml

De scharlei is een tweejarige, kruidachtige plant die bij voorkeur groeit in de zon op droge en kalkrijke hellingen. Hij bloeit met wit- roze tot violette bloemen. Naast zijn gebruik in de aromatherapie, wordt de essentiële olie ingezet in de productie van parfums en van likeuren.

Deze olie wordt voornamelijk gebruikt om het evenwicht bij vrouwen te harmoniseren, bij het uitblijven van de menstruatie, voor een vlotte overgang, wisselend humeur,zware benen,... In het bad leent deze zich goed om te ontspannen na een gestresseerde dag.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!Disclaimer:

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

12,65
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Scharlei E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items