opc_loader

Wensenlijst

Bio zoete sinaas E.O.

INCI benaming: Citrus aurantium var. dulcis (Citrus sinensis)*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Familie: Rutaceae. Herkomst: Costa Rica/Italië. Gebruikte delen: verse schil. Verkregen door: mechanische koude persing. Voornaamste bestanddelen: limoneen.

De zoete sinaasappelboom behoort tot een van de meest gekweekte bomen ter wereld. De olie wordt geperst uit de schil, voor 1kg essentiele olie zijn 1000 vruchten nodig.

Opgelet: deze olie is fotosensibiliserend! Na gebruik niet mee in de zon of onder de zonnebank gaan!

De etherische olie van zoete sinaasappel geeft een rustgevende ondersteuning en werkt antidepressief. Ze kan goed ingezet worden om lokalen te ontsmetten en storende geuren te verwijderen.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

3,35
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio zoete sinaas E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items