opc_loader

Wensenlijst

Bio Tea tree E.O.- 10 ml

INCI benaming: Melaleuca alternifolia*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Myrtaceae. Herkomst: Australie/Zuid-Afrika/Zambië/Kenia. Gebruikte delen: bladeren. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: terpineen-1-ol-4, gamma- en alfaterpineen.

De tea tree is een groenblijvende struik tot kleine boom, afkomstig uit Australië, alwaar hij in het wild groeit en ook gecultiveerd wordt. Hij draagt alternerend geplaatste smalle en naaldvormige bladeren.  De tea tree ontleent zijn naam aan het feit dat de aboriginals traditioneel een thee maakten van de bladeren.  Dit volk gebruikt tea tree om blessures, snijwonden en brandwonden mee te verzorgen.

  • Verhoogt breed de natuurlijke weerstand, helpt vreemde indringers af te weren en te bestrijden
  • Zuivert en verzacht de huid, draagt bij tot een gezonde flora op de huid – helpt de beschadigde huid regenereren. In te zetten bij irritaties, atleetvoeten, puistjes...
  • Verhoogt vitaliteit en welbevinden; positiverend

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies voor een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

6,15
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  14  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Tea tree E.O.- 10 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items