opc_loader

Wensenlijst

Bio Tijm-Thymus Linalol E.O.

INCI benaming: Thymus zygis ct linalol*. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Lamiaceae. Herkomst: Spanje. Gebruikte delen: bovengronds bloeiend kruid. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: linalol, terpineen-4-ol.

Echte tijm is een halfheester met zeer houtige twijgjes. Hij houdt van droge en dorre kalkgronden die vooral aangetroffen wordt in Frankrijk, Spanje, Italie. Het is ook een veelvuldige gekweekte thuisplant. Hij verspreidt een zoetige, fijne geur.

Deze olie heeft een antimicrobiële werking vooral thv van de maag en darmen, ze is immuunstimulerend en werkt wormverdrijvend en antiparisitair.  Voor spier-en gewrichtspijnen werkt zij ondersteunend pijnstillend en krampwerend. 

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

12,40
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Tijm-Thymus Linalol E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items