opc_loader

Wensenlijst

Bio Venkel E.O.

INCI Benaming: FOENICULUM VULGARE VAR. DULCE - VENKEL (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Gebruikte delen: vrucht. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: transanethol, linalol.

Inhoud: 10 ml

Venkel of Foeniculum vulgaris is een kruid dat oorspronkelijk afkomstig is uit de landen rond de Middellandse Zee. Venkel staat al sinds mensenheugenis in hoog aanzien als een geneeskrachtig kruid.

Deze olie kan ondersteuning geven bij : buikpijn, misselijkheid, maag- en darmkrampen, kneuzingen, etterende wonden, vette huid, cellulitis, , reuma, astma, bronchitis, anorexia,  problemen met menopauze bij verkoudheden en blauwe plekken. Werkt reinigend en versterkend voor de huid, vooral op een doffe, rimpelige of vette huid. Emotioneel heeft hij kracht en moed. Hij heeft ook een kalmerende werking op het zenuwstelsel.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!Disclaimer:

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

10,55
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Venkel E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items