opc_loader

Wensenlijst

Bio Wierook E.O.

INCI Benaming: BOSWELIA CARTERII - WIEROOK (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Familie: Burseraceae . Gebruikte delen: Hars Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: alfapineen, limoneen, myrceen

Inhoud: 10 ml

Deze wierook is afkomstig uit droge gebieden in Afrika en Arabië. Bij diep insnijden verschijnt een wit hars, dat in contact met de lucht hard wordt.

Deze olie wordt  gebruikt om te verstuiven en in massage bij depressie, rusteloosheid, om de geest te stimuleren, te bezinnen en te mediteren.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies van een arts!Disclaimer:

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

11,50
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio Wierook E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items