opc_loader

Wensenlijst

Bio Ylang-ylang E.O.

INCI benaming: CANAGA ODORATA - YLANG YLANG COMPLET. (*) Afkomstig van biologische landbouw.

Inhoud: 10 ml

Familie: Anonaceae. Gebruikte delen: bloemen. Verkregen door: traditionele waterdampdistillatie. Voornaamste bestanddelen: Germacreen-D, Bètacaryofylleen, benzylacetaat, Benzylbenzoaat, Linalool.

De Ylang ylang is een groenblijvende boom afkomstig uit Indonesië en die ondertussen gecultiveerd wordt op Madagaskar en eilanden van de Stille Oceaan. Zijn gele tot geelgroene bloemen verspreiden een exotische parfum, die ook het aroma van de essentiele olie bepalen.

Deze etherische olie kan in de massage gebruikt worden wanneer iemand angstig of zenuwachtig is. Ze bezit ook de eigenschap om de frigiditeit te verhogen. In een shampoo zal zij glans en schoonheid geven aan dof en futloos haar. Op emotioneel gebied bezit zij de eigenschap om iemand een serene en positieve instelling te veroorzaken.

Informeer je degelijk alvorens zomaar iets uit te proberen! De dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Afgeraden bij zwangere en zogende vrouwen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Raadpleeg steeds een arts bij ziekte! Gebruik nooit etherische olie voor een lange tijd zonder advies voor een arts!

Disclaimer

De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

11,75
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Ylang-ylang E.O. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items