opc_loader

Wensenlijst

Bio Lichte benen Gemmo

GEMMO' LICHTE BENEN 

Inhoud: 15 ml

Gemmo Lichte benen is een originele synergie van de knoppen van witte paardekastanje, tamme kastanje, zwarte els en zwarte bes die de doorstroming ondersteunen. In het bijzonder worden de knoppen van witte paardekastanje en van zwarte bes ingezet om een gevoel van zware benen te verlichten.

Gebruik: 

5 druppels verdund in een glas water, 2 tot 3 maal daags buiten de maaltijden, gedurende 3 weken. Voor een optimaal resultaat nog 2 maal een flesje opgebruiken, met telkens 1 week pauze ertussen. De gemmocomplexen van ladrôme zijn voedingssupplementen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaren buiten het bereik van kinderen. Niet geven aan kinderen onder de 6 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Ingrediënten: knoppen van witte paardekastanje, tamme kastanje, zwarte bes en zwarte els.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

10,75
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Lichte benen Gemmo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items