opc_loader

Wensenlijst

Bio Overgang Gemmo

GEMMO' OVERGANG 

Inhoud: 15ml

Gemmo Overgang is een originele synergie van de knoppen van rode wijnstok en zachte berk en van de jonge scheuten van de bladeren van framboos en rode bosbes die traditioneel ingezet worden om de vrouw tijdens de overgang te ondersteunen.

Bijzondere maatregelen: niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het zogen.

Gebruik: 

5 druppels verdund in een glas water, 2 tot 3 maal daags buiten de maaltijden, gedurende 3 weken. Voor een optimaal resultaat nog 2 maal een flesje opgebruiken, met telkens 1 week pauze ertussen. De gemmocomplexen van ladrôme zijn voedingssupplementen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaren buiten het bereik van kinderen. Niet geven aan kinderen onder de 6 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Ingrediënten: knoppen van rode wijnstok en zachte berk, jonge scheuten van de bladeren van framboos en rode bosbes.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

10,75
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Overgang Gemmo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items