opc_loader

Wensenlijst

Bio Weerstand Gemmo

GEMMO' WEERSTAND 

Inhoud: 15ml

Gemmo Weerstand is een originele synergie van knoppen en jonge scheuten. Dit complex bevat meer bepaald de knoppen van zwarte bes en zachte berk die de natuurlijke weerstand ondersteunen tijdens koude en kille perioden.

Gebruik: 

5 druppels verdund in een glas water, 2 tot 3 maal daags buiten de maaltijden, gedurende 3 weken. Voor een optimaal resultaat nog 2 maal een flesje opgebruiken, met telkens 1 week pauze ertussen. De gemmocomplexen van ladrôme zijn voedingssupplementen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Bewaren buiten het bereik van kinderen. Niet geven aan kinderen onder de 6 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Ingrediënten: jonge scheuten van hondsroos (wilde roos), knoppen van zachte berk, zwarte bes en rode wijnstok.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

10,75
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Weerstand Gemmo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items