opc_loader

Wensenlijst

Over ons

Samen met mijn vrouw zijn we twee gepassioneerde natuurliefhebbers, die heel wat curssussen hebben doorlopen omtrent kruiden,  Imker, Aromatherapie.. In de zomer houden we ons bezig met de bijenkasten! We nemen niet alle honing van onze bijen, we geven een deel terug aan deze wonderlijke insecten van de natuur. In de winter richten we ons meer  op het uitvogelen van receptjes en kruidenbereidingen. We geven ook kruidenadviezen, workshops, kruidenwandelingen,... Binnenkort zal je de data's kunnen vinden op onze site. Naast onze passie hebben we natuurlijk nog een job die we uitoefenen, daarom zijn we ook van plan om online workshops of cursussen aan te bieden, die je op jouw ritme kan volgen. Heb je dan vragen over deze cursussen kan je ons altijd contacteren en helpen we je graag verder!

 Naast de kruiden heeft mijn vrouw nog een andere passie die ze samen met haar beste vriendin geeft namelijk het geven van Healings. 

Wens je een kruidenadvies, informatie over een product of een vraag, contacteer ons dan gerust op dekruidigebij@hotmail.com 

Met vriendelijke groeten,

Peter en Veerle Daelman