opc_loader

Wensenlijst

Bio blaaswier Tinctuur

FUCUS VESICULOSIS/BLAASWIER 

Inhoud: 50 ml

Blaaswier vormt een goede aanvulling op een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon. Ze draagt bij tot en goede energiestofwisseling en ondersteunt de afslanking.

Gebruik: 

30 tot 40 druppels in wat water, 3 maal per dag, gedurende drie weken. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het zogen. Vraag raad aan een therapeut bij gebruik van insuline of in geval van een schildklieraandoening. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Hydro-alcoholisch extract van Fucus vesiculosus*. Plantendeel: thallus. Actieve substanties: jodium. * Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

5,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio blaaswier Tinctuur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items