opc_loader

Wensenlijst

Bio Echte Ginseng Tinctuur

PANAX GINSENG /ECHTE GINSENG 

Inhoud: 50 ml

De ginsengwortel verhoogt het energiepeil op lichamelijk en geestelijk niveau. Hij bevordert de uithouding en verhoogt de weerstand tegen stress en tijdelijke vermoeidheid.

Gebruik: 

20 tot 25 druppels in wat water, 3 maal per dag, gedurende drie weken. Niet langer dan 6 weken gebruiken. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Hydro-alcoholisch extract van Panax ginseng*. Plantendeel: wortel. Actieve substanties: ginsenoïden. * Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

5,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio Echte Ginseng Tinctuur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items