opc_loader

Wensenlijst

Bio Ginko Tinctuur -100 ml

GINKGO BILOBA/GINKGO 

Inhoud: 100 ml

Ginkgo, sinds eeuwen geteelt in China en Korea, is gekend omwille van haar positieve werking op het geheugen. Ze draagt bij tot een normaal intellectueel vermogen en helpt meer bepaald ouder wordende personen scherp van geest te blijven.

Gebruik: 

20 tot 25 druppels in wat water, 3 maal per dag, gedurende drie weken. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van bloedverdunners. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

9,40
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio Ginko Tinctuur -100 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items