opc_loader

Wensenlijst

Bio Sint-janskruid- 50 ml

HYPERICUM PERFORATUM/SINT-JANSKRUID 

Inhoud: 50ml

Sint-janskruid heeft een ontspannende werking en wordt in het bijzonder ingezet voor een goede gemoedstoestand en meer geestelijke veerkracht.

Gebruik: 

20 tot 25 druppels in wat water, 3 maal per dag, gedurende drie weken. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen uw arts en/of apotheker raadplegen. Vermijd overdreven blootstelling aan de zon bij de inname van Sint-Janskruid. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Hydro-alcoholisch extract van Hypericum perforatum*. Plantendeel: bloeiende toppen. Actieve substanties: hypericine. * Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

5,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h:
8,50
Beoordelingen (0 )
Bio Sint-janskruid- 50 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items