opc_loader

Wensenlijst

Bio Wilde passiebloem Tinctuur - 50 ml

PASSIFLORA INCARNATA/WILDE PASSIEBLOEM 

Inhoud: 50 ml

Passiebloem, een exotische klimplant, draagt bij aan het dagelijks welzijn en helpt te ontspannen. Ze helpt op die manier om ten allen tijde de kalmte te bewaren en bevordert een goede en gezonde slaap.

Gebruik: 

20 tot 25 druppels in wat water, 3 maal per dag gedurende 3 weken. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Afgeraden bij kinderen jonger dan 6 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Hydroalcoholisch extract van Passiflora incarnata*. Gebruikte delen: bovengrondse deel Voornaamste bestanddelen: totaalflavonoïden (*) Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

5,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Wilde passiebloem Tinctuur - 50 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items