opc_loader

Wensenlijst

Bio Zaagpalm Tinctuur

SERENOA REPENS/ZAAGPALM 

Inhoud: 50 ml

Sabal of zaagpalm wordt traditioneel ingezet voor een beter urinair comfort en een goede prostaatfunctie bij de rijpere man.

Gebruik: 

20 tot 25 druppels in wat water, 3 maal per dag, gedurende drie weken. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Vraag raad aan uw arts/apotheker. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Hydro-alcoholisch extract van Serenoa repens*. Plantendeel: vrucht. Actieve substanties: fytosterolen. * Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt.

Disclaimer:
De informatie over de werking van deze oliën is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. 
De Kruidige Bij doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

5,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Levertijden
Levertijd:
Verzendmethode
B Post 24h (1 - 2 dagen):
8,50
Beoordelingen (0)
Bio Zaagpalm Tinctuur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items